Om mig

Mit navn er David Bach Borch. Jeg er ansat som producer og speaker ved Lydstudiet Aros. Her har jeg alle typer opgaver, hvilket jeg synes er vildt spændende. Jeg arbejder hjemmefra en del af tiden, hvorfor jeg også har været nød til at lydisolere og bygge helt nyt studie..

Jeg har taget flere kurser som lydtekniker blandet andet på Radioen – Det Åbne Båndværksted i Århus, hvor jeg med stor interesse lærte en masse om lydteknik og mikrofonteknikker. Efter et par år var jeg ikke i tvivl om det var den vej jeg skulle. Jeg havde ører for det, om man vil.

I 2002 startede jeg på uddannelsen, som professionel studielydtekniker ved Neverland Recordings Studios i Odense, hvor jeg hver dag i 5 måneder stod op kl. 4:30, tog toget kl. 5:18 og var i Odense kl. 8. – Tog hjem kl. 16 og var hjemme omkring kl. 19, spiste min aftensmad og så var det i seng. Det var en rigtig spændende og meget lærerig tid. Siden dengang har jeg fulgt med i opdateringer af diverse programmer og forsøgt at følge med i udviklingen på området, hvor der jo hele tiden sker noget spændende. Min seneste investering er kendt af mange professionelle, nemlig Izotope Ozone Mastering Suite

Som en efterhånden garvet professionel studielydtekniker, med flere kompositioner, arrangementer og cd-udgivelser er jeg ikke bange for at erkende men største passion er lyd. Det hjemmestudie som tilbage i 1992 startede med en lille 8-kanals Tascam-mixer, et par billige højtalere og en simpel computer, er i dag blevet til et fuldt funktionsdygtigt pladestudie med mulighed for både "lagkage-indspilning" og mastering. Alt sammen med top professionelt lydudstyr. Af mærker kan nævnes: Reason, ProTools, Mackie, Avid, Presonus, Izotope, DynAudio Professionel Monitors, Akai, AKG, Røde, Lexicon OutBoards o.m.a.. Jeg har siden jeg fyldte 14 år, selv skrevet og komponeret musik og gør det stadig i kraft af mit job, men også fordi jeg synger og har sunget klassisk musik siden jeg var 9 år på et forholdsvis højt professionel plan. Jeg elsker når det jeg laver afspejler perfektionisme og professionelisme.

Som uddannet lydtekniker, webdesigner, og korsanger, og ved mit daglige arbejde, som producer og speaker kan jeg med lyd og billede lave nogle flotte produktioner i højeste kvalitet i mit Studio Dawax MultiProduction.

Lukket for kommentarer.