Lyd

I mit eget lydstudie producerer jeg tingene jeg arbejder med og der er gode muligheder for at kæle for detaljerne.

Jeg har mulighed for at producere min musik professionelt i Reason 10.0. Bagefter kan jeg lægge vokal på i ProTools 12.4 Full Edition, da programmerne "sync'es" med hinanden via ReWire. Med en kombination af min mikrofon RØDE NT2-A og min outboard JoeMeek Three Q kan jeg få lige den lyd jeg ønsker på mine indspilninger.

Til sidst har jeg muligheden for at udfærdige den perfekte demo. Alle detaljerne placeres præcist i lydbilledet ved brug af mine fantastisk midfield monitorer DynAudio M2, samt min seneste investering, Mastering Plug'in fra Izotope "Ozone 5 Mastering Suite". Før det er der klippet og klistret med største nøjagtighed ved mine nearfield monitorer DynAudio BM6P.

Jeg har taget flere kurser i lydteknik, bl.a. ved Det Åbne Båndværksted i Århus i 2000, samt Neverland Recording Studios 2002, men også andre kurser jeg kan bruge i sammenhæng med det alt det andet jeg laver. Jeg i den forbindelse fordrevet en del af min fritid tidligere som DJ & Radiovært på mit eget radioprogram.

Jeg bruger meget tid på at nærlytte den musik jeg køber. Jeg elsker at svælge foran anlægget med en god kraftig kop kaffe og et stykke mørk chokolade og bare stresse af. Det betyder meget for min hverdag, at jeg har et åndehul hvor jeg kan nyde musikken på min helt egen måde.

Lukket for kommentarer.