Grafik

Jeg har i mange år været glad for at fotografere. Det har primært været af fugle i naturen, men min interesse har de senest 5 år bredt sig til landskabsbilleder og portræt. Især min dejlige familie står for skud når turen går ud i ødemarken. Disse billeder bliver ført gennem en grundig renovering og flere af billederne bliver manipuleret hvor min største fornøjelse for tiden er fritlægning af enkelte objekter på et billede for, at sætte dem sammen med andre billeder.

Jeg bruger rigtig meget tid på, at behandle de billeder jeg tager og har investeret i et par programmer til billedredigering.

På nuværende tidspunkt bruger jeg ekstra meget tid på at redigere i forbindelse med udvikling af denne hjemmeside, samt et par stykker mere, så jeg kan blive rigtig god til det, at bygge en hjemmeside op fra bunden i WordPress og med tiden måske Joomla. Det er et større projekt, som tager tid, og jeg kunne godt tænke mig, at gøre det til min levevej og evt. freelance på fritidsbasis. Dette vil dog først og fremmest kræve, at jeg finder et job før jeg kan starte noget op for mig selv.


Mit fotoudstyr består af et Canon EOS 60D Spejlreflekskamera med diverse linser, samt en god og kraftig blitz som også fungere eksternt fra kameraet.

Lukket for kommentarer.